Örnsköldsvik

Försäsongsmatch nummer fem väntar i kväll. Efter en och en halv veckas matchvila är det åter dags för kamp för Löven som kommer ställa upp med följande manskap mot Örnsköldsvik:

Målvakt: Daniel Wälitalo (Marcus Evertsson)
Förstafemman: Alexander 41 Eriksson, Martin Johansson – Marcus Waldehagen, Johan Bergmark, Joni Lindlöf.
Andrafemman: Oscar Molin, Anders Grönlund – Linus Boström, Jonas Floberg, Joakim Wikström.
Tredjefemman: Jonnie Karlsson, Alexander 4 Eriksson – Jimmy Andersson, Joakim Törnqvist, Jimmy Blixt.
Fjärdekedjan: Jonathan Johansson, Oscar Persson, Hampus Larsson.
Extraback: Ludwig Eriksson.
Extraforward: Daniel Palmebjörk.

Fullt manskap alltså. Löven har i veckan tränat en del power play i veckan och i kväll vill Jens Hellgren se resultat av detta.
– Jag vill se att det fortsätter brinna under fötterna, alltså att vi åker mycket skridskor och är aggressiva över hela plan, att vi också kan hantera spelet i offensiv zon där jag tror vi kommer få spela mer än under festivalen.
– Sen hoppas jag få se, om vi får chanser att spela power play, att det vi har tränat på under de senaste två dagarna sitter.
– Att vi också fortsätter jobba med det som är Lövens adelsmärke i år, att åka skridskor och vara aggressiva hela tiden, med och utan puck.

Jag har själv inte sett Örnsköldsvik men enligt rapporter från matchen mot Teg i Umeå arena, som Övik visserligen vann, har man inte imponerat.

Jag har nämnt det tidigare också, men nu får vi en första fingervisning på hur Löven klarar av att föra en match. Det är ju det som kommer vara det man får ägna mest tid åt under höstsäsongen.