Tunn trupp

Björn Wållberg gör i dag sin första träning som Lövenspelare när den tunna truppen samlas för träning klockan 16 i Umeå Arena.

Tunn är truppen eftersom man helt naturligt väljer att vila de J20-spelare som i helgen spelat tre matcher på tre dagar. Dessutom saknas Joakim Törnqvist som är sjuk och Anders Grönlund som åkt hem till Piteå på grund av familjeskäl.

15 utespelare plus målvakter deltar.

Där lär förstås lördagens match mot Boden avhandlas ytterligare samtidigt som man blickar framåt mot Piteå.
– Det blir definitivt tuffare, säger Hellgren som ju tränade klubben förra säsongen.
– Jag vet ungefär hur de spelar och jag känner till större delen av det material de har. Jag tror att Piteå kommer spela en mer offensiv hockey än vad Boden gjorde.

Mer tankar om Bodenmatchen?
– Det här är ju en ny situation för oss. Det är klart att vi under försäsongen har prövat på mot Övik och så men på träningsmatcher vågar de lagen mer och spelar inte lika defensivt. Det är en ny situation som vi måste lära ioss hantera, när man får mycket tid på sig betyder inte det att man också ska ta den tiden på sig. Vi måste själva dra upp tempot när vi möter lag som inte vill göra det.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Rille

    Oerhört skönt att se att du verkligen försöker och gör Löven intressant i år. Mkt bra jobbat Björn. Fortsätt såhär 🙂

  2. Mikael

    Instämmer med föregående talare! 🙂 Hade varit kul att höra hur det går med Eetu Qvist och hans rehab. Kommer han att träna/spela med löven framöver som det spekulerades om tidigare?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.