Molin skadad

Oscar Molin fick kliva av isen med en knäskada efter en tackling i den andra perioden.
– Jag är lite orolig faktiskt, det såg inge bra ut, sa Jens Hellgren när han hade lämnat laget och åkt hem till sin lägenhet i Luleå där han ska spendera natten.

Molin själv kunde dock ge lugnande besked från spelarbussen.
– Det är nog ingen större fara. Jag vart lite rädd när jag kom till båset men som det känns nu är det inget som är av eller uttänjt.

Molin ska dock träffa läkare i dag för att kolla upp vad det är. Han hoppas förstås kunna spela derbyt mot Teg på onsdag.
– Någon dags vila så ska det vara bra igen.

Även Joni Lindlöf ska träffa läkare i morgon och kolla upp en smärtande rygg.
___

Som jag fått det förklarat av Lövenlägret var matchen ungefär vad man kan utläsa av statistiken. Fullständig Lövendominans men dålig skärpa i avsluten.
– Det är inte så mycket att säga, vi måste ställa in siktet bättre. Vi dominerade fullständigt, sa Molin som inte trodde 45 skott (enligt swehockey) stämde, att det snarare var uppåt 60.
– Vi sköt då mer nu än mot Boden och Piteå.

– Vi skulle ha gjort fler mål men deras keeper stod på huvet och tog allt. Samtidigt som vi kanske kunde avslutat bättre, sa Johan Bergmark som tycker det är lika skönt att avgöra borta mot Kalix i division I som vilken match som helst i allsvenskan, playoff eller kvalserien.
–  Jo, men det är det ju, det är lika skönt. Det är samma sak även om det är en nivå under, den enda skillnaden är väl att det är lite mindre folk på läktaren.

– Det är så här det kommer se ut många matcher i år, att vi dominerar. Det var helt nyspolat i vår zon efter första perioden, vi hade kunnat leda med 6–0, sa Jens Hellgren som var hyfsat nöjd med matchen.
– Som jag har sagt till killarna ska vi aldrig vara missnöjda när vi tar tre poäng, där får vi inte hamna. Däremot ska vi titta på prestationen och den är inte alltid bra bara för att man vinner.
– Stundtals är det bra men vi är för ineffektiva. Vi skapar ju chanser men kan inte sätta dit dem. Det har ju med skärpan att göra, vet man att det kommer komma 30 chanser i en match blir det inte den här kontrollerade paniken som jag kallar det, att pucken ska in. Då håller man på och provar extrapass och grejer i stället.
___

Jag var för övrigt och såg Teg i dag. De är då ett par klasser bättre än när jag senast såg dem, vilket i och för sig var deras första match på försäsongen, mot Löven.

Men mer än så orkar jag inte analysera nu, jag är helt slut i huvudet efter en blodigt intensiv helg på jobbet.

Vi tar det någon annan dag.

Etiketter: , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.