Wållberg dubbeldebuterar

Björklöven kom ur Tegmatchen med en skada. Alexander Eriksson fick en smäll mot huvudet i andra perioden och klev av. Det ska troligtvis inte vara något allvarligt men Jens Hellgren visste inte i förmiddags om han skulle träna i dag.
– I dag ska de få sig ett riktigt hårt pass, sa Jens och lät lite lagomt skadeglad.

Det blir debut för Björn Wållberg i helgen – i dubbel aspekt. Han ska både lira J20:s match på lördag och med A-laget på söndag. Detta för att få igång lite matchvana innan han skickas in i hetluften (om man kan kalla en hemmamatch mot Luleå Rebels hetluften).

Jag passade på att lufta mina åsikter om att Teg inte riktigt stod upp som jag hade väntat mig i går.
– Men samtidigt är det ju så att man inte är bättre än motståndarna tillåter en att vara. Vi var djävligt bestämda i början av matchen och det tror jag sög musten ut dem.

Visst kan han ha en poäng där. Men jag hävdar fortfarande att ett Löven på halvfart var helt överlägsna – vad skottstatistiken än säger.
___

Någon kanske noterade att isen inte var på topp vid matchen – och i synnerhet tredjeperioden – i går. Det berodde på att man hade driftstörningar i kylaggregatet.
– Vi hade lite problem att få ut kylan som vi ville, säger driftansvarige Håkan Palm.
– Vi har tekniker och entreprenörer som är här för att lösa problemen.

När tror du det kan vara åtgärdat?
– Det kan ske i morgon och det kan ske om 14 dagar. Det är omöjligt att veta. Men det är under luppen och vi ska göra allt vi kan för att få det bra.

Etiketter: , , , , ,

3 kommentarer

  1. ursäkta?

    ”- Det kan ske i morgon och det kan ske om 14 dagar. Det är omöjligt att veta. Men det är under luppen och vi ska göra allt vi kan för att få det bra.”

    Men vad i hela h-vete? Vad är detta för jönsar som håller i detta… är det musse pigg? Om man beställer en reparation så blir det ju lagat, vad är problemet?? Om jag lämnar in bilen får jag ett datum, inte nåt ”ja men kom in och titta på en dag eller två veckor så ska vi se”

    pinsamt

  2. fredrik

    Jo, byttes inte det där aggregatet ut för en massa miljoner som sågs som en investering? grattis?

    Nå, nu får du Björn säga till att det är dags att ta bort sidomenyn på vk sär lövens trupp 09/10 synns. Det är fan pinsamt. Det var mer än ett år sedan… 8)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.