Wallgren är ytter

Tomas Wallgren tränar med laget i dag och debuterar redan på söndag mot Kalix, något som höjer tempen avsevärt inför denna match. Wallgren går in som center i förstakedjan mellan Waldehagen och Lindlöf. När Johan Bergmark kommer tillbaka lär dock han återta denna plats.
– Det är ett lite trevande dokument det där, men jag tycker det funkade väldigt bra med Berra mellan Waldehagen och Lindlöf, säger Jens Hellgren.
– Sen tänker jag Wallgren i första hand som ytter och där besvaras det du frågade på bloggen, Wallgren är inte toppcentern.

Björn Wållberg vaktar kassen på söndag, Hampus Larsson är tillbaka och kliver in som center i fjärde mellan Dennis Boström och Jonathan Johansson.

Tredjekedjan består av Jimmy Andersson, Joakim Törnqvist och Jimmy Blixt och andrakedjan ser, liksom hela backsidan, ut som vanligt.

Kalix ungdom har visat upp sig en gång för Umeåpubliken, en match där Teg vann med 6-1 utan att förta sig det minsta. Kalix bjöd då på den sämsta insatsen jag har sett hittills i år.

Ni ska vinna tvåsiffrigt mot Kalix?
– Nja vi får se. Vi ska göra en bra match i alla fall, men sen hur resultatet blir får vi se. Jag vill inte prata i siffror utan det viktigaste är att vi gör en bra insats, säger Hellgren.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.