Bloggen om bloggen

Allt om blogg.vk.se

Feedback på nya bloggen

Hej!

Nu har nya blogg.vk.se varit igång ett par dagar och ni som bloggar här har hunnit testa på vårt nya verktyg. En del felaktigheter och buggar har vi redan upptäckt och åtgärdat men det finns alltid något som man missat.

Därför vill frågar vi nu er som bloggar här om lite feedback

  • Vad är bra och vad är dåligt med nya bloggen?
  • Vad är ert intryck överlag?
  • Har ni hittat ett fel ni vill rapportera?
  • Önskar ni några fler funktioner?
  • Är det någon funktion som är svår att förstå?

Vi välkomnar all form av feedback, bra som dålig. Skriv ett inlägg i er blogg och använd etiketten Bloggfeedback så blir det lätt för oss att hitta allt ni skriver. Då kan ni även lätt hitta vad andra tycker om nya bloggportalen.

Om ni inte vill skriva ett inlägg om det går då såklart lika bra att lämna en kommentar här så svarar vi så fort vi kan.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. r(obban)

    Hej! Har nu försökt att 2 ggr kommentera Gunnel Forsbergs blogginlägg med rubriken ”En liten Doft av Aqua Vera…” införd i går. Det verkar inte fungera. Är mina inlägg refuserade? Hälsn Robert. Ser framemot svar.

  2. Robert Sundelin

    Svar till r(obban) (2009-07-15 12:59)
    Hej! En av kommentarerna verkar ha tagit sig in nu iallafall. Vet inte vad som kan ha gått snett med den första om du inte hade skrivit nåt som kunde tolkas som olämpligt. Du fick inte något mail om att kommentaren hade refuserats?

  3. Gunnel

    Hej. Jag undrar varför min blogg är så himla seg att ta sig in på jämfört med andras det handlar om 10-15 sek för min medan 2-3 för andras. Det är trist när det går så segt

  4. Robert Sundelin

    Svar till Gunnel (2009-07-23 11:41)
    Hej Gunnel. Vet inte säkert vad det kan bero på, men prova att ta bort omröstningen från dina widgets och se om bloggen laddar snabbare. Kan vara den som ställer till det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.