Bloggen om bloggen

Allt om blogg.vk.se

Kunde inte ansluta – problemet fixat

Efter en hel del undersökningar och fixande så borde nu problemet med "Kunde inte ansluta" vara avhjälpt. Det är dock svårt att bekräfta till 100% eftersom felet var så pass oregelbundet och vi ber därför om er hjälp. Skulle ni stöta på problemet igen, lämna en kommentar här eller använd kontakt-formuläret och låt oss veta.

——————–

Uppdaterad 21:28 17/8

Tyvärr så verkar problemet med "Kunde inte ansluta" fortfarande finnas kvar. Vi jobbar vidare på att lösa det och hoppas kunna fixa det så fort som möjligt.

Etiketter: ,

9 kommentarer

  1. Malin Nordström

    Hej!

    ”kunde inte ansluta” problemet verkar kvarstå. Jag hade fullt tjå att ta mig hit för att kunna läsa om ”kunde inte ansluta” problemet.
    Det är lite som ett lotto ibland tar man sig inte och ibland får man hålla på flera gånger innan man kommer in på bloggen.

    Lycka till!

    Mvh

    Malin Nordström

  2. Christoffer Larsson

    Svar till Malin Nordström (2009-08-17 16:44)
    Hej Malin! Är du säker på att det var felet ”Kunde inte ansluta”? Vi har på senaste haft lite problem med att hela webbservern slutat svara och man får då ett annat fel liknande ”Connection refused by server”. Vi arbetar med att lösa den delen.

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Det händer flera gånger varje dag, om jag är inne på min blogg och klickar mellan mina egna saker såsom statistik eller annat så poppar det upp, kan inte ansluta, men jag har lärt mig att klicka på uppdateringsknappen, då kommer man in.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.