En stund i solen

Bodil HäggströmVälkomna ut i värmen små löv!

Nyss hemkommen från en liten visit hos några kompisar tio minuters promenad härifrån. (Det är ungefär så långt jag tycker det känns bekvämt att promenera.) Fantastiskt att man kan vara utomhus i kjol och linne tredje maj utan att frysa det minsta, ens i skuggan!

Drack en öl i solen på deras altan, snackade lite sweden rock festival, åt upp lite av deras middag samt iakttog deras lille son som i 240 knyck roar sig med att ställa till det för sig och sina föräldrar. Allt ska testas och göras tvärtemot. Det är lagom att sitta och titta på en halvtimme, måste säga att alla ni föräldrar där ute ska ha en eloge att ni orkar… 🙂
Själv tycker jag att det räcker att hålla ordning på akvariet och blommorna. Så gott det nu går… appropå det, jag borde nog rengöra mitt akvarium snart… ehm.

Började rita en fenix igår, den blir nog ganska bra om jag får den färdig. Är så sugen på att göra en till tatuering, det kanske blir den? Eller något annat. Eller inget alls… det är så svårt att bestämma sig, dels vad man vill tatuera och så då vart man vill ha den… dagens I-landsproblem, verkligen. 😉

Det är så fint med alla löv som börjar spricka fram nu! Och blomfröna har grott i massor just idag, igår hade bara en kommit upp.

Ännu ett musiktips: Sök upp ’Negative’ på myspace och lyssna på ’Won´t let go’ och ’In my heaven’. 🙂

På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.