Hej alla glada!

Halkade in här och kom fram till att detta med att blogga är ju faktiskt ett ganska effektivt sätt att göra sig hörd, vare sig man har något att säga eller ej. Det känns på något sätt trevligare att skriva dagbok när någon kommer att läsa det än när man sittar och plitar ner kråkfötter i en liten bok som ingen tittar i förrän möjligen efter man gått till livet efter detta… Helt enkelt en trevlig form att lära känna andra människor litegrann genom att läsa det som skrivs istället för att bara se folk passera på stan och inte ha nån aning om vad dessa individer kan ha att säga, en uttrycksform som inte kräver att man måste klä upp sig och försöka göra sig till på något sätt. Bara vara! =)

Jag har valt att inte välja något speciellt ämne att skriva om, för jag är en så tankspridd varelse. Mina tankar brukar ofta ha en början men inget slut, och som det står i början av ’Huckleberry Finns äventyr’ av Mark Twain: ’VARNING! Personer som försöker finna ett motiv i denna berättelse kommer att häktas; personer som försöker finna en moral i den kommer att straffas; personer som försöker finna en handling i den kommer att skjutas.’

Nå, fullt så hård varning krävs nog inte här, men jag tycker om det citatet och man kan ju ha det i åtanke om man blir en återkommande läsare av denna blogg.

Ett tips dagen till ära:
Gå in på myspace och sök under musik efter ’Axel Rudi Pell’, lyssna på ’Forever angel’ och njut!

Well, det var allt för stunden. Until next time, keep on rockin´!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.