Hopprep och grillat

Bodil HäggströmMer majs åt folket!

I afton var vi och firade en av Fredriks systrar på födelsedagen i efterskott, hemma hos deras pappa. Det bjöds på grillade revbensspjäll, majs, klyftpotatis och lite annat smått och gott, och så cheesecake till efterrätt. Gott! När jag var liten skydde jag majs som pesten, men det berodde nog på att jag aldrig provat hela grillade majskolvar utan bara såntdär skit på burk som folk förstörde salladen med. Nu skulle jag kunna leva på grillad majs, speciellt om man köper färsk… ah, vad härligt.
Jag har även under kvällens lopp agerat ponny åt födelsedagsflickan (gnägg), hoppat hopprep (jösses vad jobbigt det är… kanske borde göra det oftare), försökt spela badminton i frisk blåst (det är perfekt att kunna skylla sitt usla spel på vinden) samt pillat bort sånadär små clips som håller fast plastleksaker i kartonger (måste dom verkligen sitta fast med så många?).

I övrigt pratade vi om den förestående Bulgarienresan, vi blir ett riktigt stort gäng som åker! Om några veckor bär det av. Jag längtar efter att få bada… Här hemma i Sverige längtar man ju också alltid efter att bada när det är varmt ute, men drabbas genast av svår frustration när man sätter ner fötterna i det iskalla sjövattnet vid stugan. Det är så fint, långgrunt och perfekt sandbotten… men ack så man bedrar sig när man tror att man ska ta ett skönt dopp.

Dagens musiktips:
Sök upp ’Within Temptation’ under musik på myspace.com, lyssna på låten ’Angels’ och låt dig svepas uppåt med de höga tonerna.

See ya!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.