Hej och hå, packa på

Då hade man samlat ihop kläderna som ska packas inför sweden rock. Mina speciella kläder som nästan bara används just den veckan. Ett par riktigt slitna ljusblå jeans som man får ta på sig med omsorg, ett par toktighta men jättesköna urtvättat svarta stretchjeans, en kort svart kjol med massa fickor och kedjor och rosa detaljer, en crashdïet-tshirt med avklippta ärmar, nätstrumpisar, tigertights, randiga benvärmare, scarfs… en massa sånt fint. Håret är nyss svartfärgat (blev fräschare den här gången än sist, hade nån hårfärg som inte riktigt räckte så bra till hela håret då…) och den akustiska guran nerpackad i hardcaset. Tänkte veva ihop en samlings-cd men massa bra låtar, men insåg att det var överflödigt då vi har med två andra musikfantaster som redan ordnat den saken.
Hm… justja, måste ju samla ihop sminket och se om jag har kvar något nagellack som inte torkat ihop. Fast det får vänta till immorn, tror det är dags att sova nu. Måste ju orka stiga upp och ta hand om griseknoarna.

Bara ett filmtips först: The Condemned. Filmen handlar om tio dödsdömda fångar som olagligt köps upp av en dokusåpaproducent. Fångarna sätts ut på en ö och ska fightas till döds, den som vinner ska befrias.
Det är en ohyggligt brutal film, som ger en lite intressant vinkel på människors grymhet.
Man tycker ju att man borde känna som producenten till en början, de har ju begått fruktansvärda brott och ska ändå dö, men när man ser hur omänskligt han i sin tur behandlar dem så sitter man där och sympatiserar med de stackars brottslingarna. Nåväl, en del av dem iallafall.
En ruggigt bra film, men inget för min kära mor. =)

2 kommentarer

  1. Lilla Y

    Ja nu är de bint länge till vi åker…har inte packat än..Ghaa…ska mocka skit ur alla hagar i stallet imorrn, så packa får jag göra i sista minuten. Men har ju rätt bra koll på vad som ska me..:)
    Ses snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.