Mercenary

Inte lika ofta nu som förr som jag ramlar över ett ’nytt’ band. (Läs ’band som alla andra redan hört’). Men nu hände det! Lovad vare samlingspromoskivor. Har lyssnat på just den samlingspromon (från Sweden Rock Magazine) förut och även då tyckt om låten, men som allting annat faller saker i glömska när man inte ägnar sig åt det konsekvent, så hade jag inte ägnat den skivan en tanke sen jag hörde den senast. Fredrik satte den i snurrning igårkväll när jag precis hade gått och lagt mig. När den låten kom hörde jag den just så pass att jag inte riktigt hörde vad det var, bara att det var så pass bra att jag steg upp för att ta reda på saken. Det visade sig vara Mercenary. Kollade upp dem nu på myspace, där låg det till min stora glädje fler bra låtar!
Så nu har tre Mercenaryskivor blivit uppskrivna på ’skivor-jag-vill-köpa-någon-gång-när jag-har-råd’-listan, ’Architect of lies’, ’The hours that remain’ och ’11 dreams’.

2 kommentarer

  1. Lilla Y

    Tack för tipset, ska jag kolla upp så fort jag kan, men de får bli ikväll. Kan ju även tapsa dig om du inte redan visste de att Sister sin släpper en skiva i september.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.