Som så många andra…

…kikade jag faktiskt på Idol ikväll. Såg det sista av det som gick förra veckan, då lill-Johan gick vidare. Vilken naturligt född artist! Jag ska fortsätta titta på idol, men om han åker ut blir jag sur, arg och ledsen.

I övrigt är det samma som alltid senaste tiden, förberedelse för flytten. Fem arbetsdagar kvar. Slog fingret idag på jobbet, illa ont och trasigt blev det. Jag läker så grymt sakta, får även ärr av de mest obetydliga små sår. Fast tack och lov verkar man vara någorlunda härdad mot infektioner som lätt kan uppkomma när man arbetar i en skitbemängd miljö. Men om det inte fanns plåster skulle jag nog bara sitta och lipa, det gör så ont i själen när man ser trasigheter på sig själv.
Mer plåster åt folket! =)

4 kommentarer

  1. Petra Linder

    Hej Bodil. Kul att du kommenterar på min blogg då och då! Det värmer gott när man vet att det faktiskt är någon som läser.

    Tänkte jag skulle passa på att tipsa dig om tatueringsmässan på Scharinska i helgen (26, 27, 28/9) Jag ska dit och titta lite och kanske blir man mer än bara inspirerad!

    Lycka till med flytten!

  2. Bodil

    Hej Petra! Och tack till dig med att du skriver till mig! =)
    Joo, jag är sååå sugen på mässan jag med… men vart är jag då? Jo, i Stockholm, på kusins bröllop (stavas det så?). Inte för att jag inte vill vara där, det ska också bli roligt men var ju typiskt att det skulle kollidera. Får hoppas att det blir en återkommande tatueringsmässa i Umeå helt enkelt. Men tack för tipset ändå! Du får ha lite skoj åt mig med där, hehe…

    Tack! 🙂

  3. Bodil

    Hehe, tack raring! 🙂

    Jo, art attack är nog diagnosen. Men just nu är det flyttlådor i min väg, så nu ligger jag lågt.

    Sniuooop!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.