Favorit i repris

Måste bara säga det igen, Negative. Dom är bara så bra. Du måste lyssna. Jag har tipsat om dem förut men jag måste göra det igen, gick in på deras myspace för jag var sugen på att lyssna på ’Won´t let go’, men då var det två låtar innan den som jag också lyssnade på, och jag fattar inte varför jag inte lyssnat på dem förut. ’An ornament’ och ’Giving up’.
Oj oj. Jag är rädd att jag måste köpa skivan ’Karma killer’ någon dag.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=6141291

Edguys nya skiva ’Tinitus Sanctus’ verkar också intressant, det var en låt med på senaste sweden rock magazineskivan, ’Ministry of Saints’ heter den. Ju fler gånger man lyssnar på den dess bättre blir den. Har inte lyssnat på Edguy på väldigt länge, senaste skivan jag köpte med dem var den med Tears of a mandrake och den tyckte jag inte hade många hitar i min smak. Kanske får tänka om igen.

4 kommentarer

  1. Magnus Eriksson

    Tjena Bodil! Va ju tvungen att titta in på din blogg och läsa lite 🙂 De ser ut som ni har de ni gör. Väter med spänning på Sorsele metalfestival som jag och Fredrik pratade om på SRF 🙂 Hoppas ni har de bra i urskogen & hälsa Fredrik att snart kommer jag upp och gästar er med några Kalle Bah skivor och en dunk 🙂

    Hade gott/Magnus E

  2. Bodil

    Men hej! Haha, jaa… metalfestival har vi inte fixat nån än men jag har återknutit kontakten med det lokala revygänget, så jag kommer väl åtminstone att få apa mig ordentligt där.
    Fredrik hälsar 🙂
    Välkommen å komma å hälsa på!

    Ha det bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.