Ja!

Det blir sweden rock festival för mig i år ändå, haha! Min söta lilla Yster meddelade mig igår av praktiska skäl vad jag ska få i trettioårspresent av henne och Ulf – en biljett! =))
Tjipp tjipp! Vad roligt, nu längtar jag…
Då ska jag nog vänta med att skaffa höns och kaniner till efteråt. Men kisse ska vi ha. Ska åka till Högbränna idag och kika på en. Vi hade väl egentigen tänkt oss en färsking (en såndär 12-14 veckors liten sak), fast den vi ska kika på är ca sex månader. Men det är ju inte lastgammalt det heller.

Har inte sett till hermelinen sen sist. Jag är lite rädd att den ätit råttgift och dött någonstans, det stod nämligen ett öppet sånt paket i garaget när vi flyttade in som jag av någon anledning inte tänkte på att slänga direkt. Jag hittade det omkullvält en dag, då först slängde jag skiten. Jag gillar inte att använda råttgift själv, hellre fällor så det blir en snabb bortgång för det lilla djuret (så tillvida att man kollar fällorna ofta, har hittat möss som fortfarande levt men suttit fast illa). Eller katt, de leker förvisso med bytet men de är bra på att hålla dem borta. Men jag är medveten om att på ställen där det kryllar av möss och det av olika skäl inte kan hållas katter, och fällor helt enkelt inte räcker till kan det vara befogat med gift ändå.
Till exempel ladugårdar. Inte bra med massa möss som bajsar i fodret som korna ska äta.
Eller spannmålsmagasin. Eller andra platser där man förvarar livsmedel.

3 kommentarer

  1. Sophia

    Vad glad jag blir att läsa att du ska åka dit, och jag vet att Annika också blir glad när hon får veta. Då ses vi ganska så snart då 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.