Altanen

Nu har vi kommit en bit på väg med våran altan som vi ska bygga. Vi har lagt ut stenar och lecablock i någorlunda samma höjd (jo, jag använder vattenpass, men det kommer att bli lite olika många lager takpapp under bjälkarna har jag på känn). Härnäst ska vi skarva ihop virke till stödbjälkarna. Hehe, låter inte som något proffsbygge… men det är det ju inte heller.

Idag hämtade vi hem en rulle takpapp som fanns i stugan som ska ligga mellan lecablocken och stödbjälkarna. Hittade lite tjära och linolja också. Fick lov att köpa terpentin. Detta ska bli en tjärad altan, inget tryckimpregnerat här inte!

Köpte lite kabel också, ska hänga upp en utelampa. Hade sån tur att det finna ett hål genom väggen redan, det var en parabolkabel som inte används längre som gick där, vi passade på att montera ner den parabolen igår när vi ändå höll på att ta bort kabeln. Får se vad man kan göra för trevligt i trädgården av den. 🙂

För alla som inte redan kollat på min hemsida, gör gärna det! Ni som redan kollat kan gärna kolla igen, lägger upp bilder i "photo gallery" vartefter jag slutfört beställningar och fått lov av beställarna att lägga upp bilderna.

www.bodilh.webs.com

Till alla som inte orkar kolla hemsidan:

Jag tecknar porträtt i blyerts från foton på beställning, 500 kr + frakt för A4. Mejla din beställing till [email protected]

eller skicka på adress Bodil Häggström, Kvarnbränna 203, 920 72 Blattnicksele.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.