Ojsan

Jag tänkte börja med att be om ursäkt för att det luktar illa runt vårat hus (säkert ganska långt runt omkring). Det beror på att jag tyckte att det var en bra idé att göra en liten brasa ute av inredning vi slitit ut ur Ragnar. Det såg dock mer eldningsbart ut än vad det var och bestod nog mer av något plastartat än av trä. Förlåt.

Vi (jag, Fredrik, Maria och Ulf) hade bekymmer med kopplingen på Ragnar i fredags, men idag fyllde Ulf på med bromsvätska (kopplingen och bromsen delar behållare) så nu funkar den fint igen. Vi var länge förbryllade över varför bromslysena inte ville fungera när alla andra lampor lyste, tills vi äntligen hittade vart säkringarna satt (att titta i instruktionsboken var något vi skulle gjort tidigare). Nu fungerar alla lysen baktill, jag är så nöjd eftersom jag lyckats byta hela höger bakljusinsats och mekat fast kablarna så att det funkar fastän den nya insatsen var helt annorlunda än den andra. Idag var vi fem som kryllade som myror runt Ragnar, kusin Emilia var också med.

Innertaket ovanför framsätet slet Ulf och Fredrik ner, det var mögligt inuti eftersom det läckt in vatten vid positionsljusen på taket. Ska täta med silikon runt ljusen så vi slipper duscha samtidigt som vi kör om det blir dåligt väder.

Vi måste nog eventuellt byta däck fram också, eller slänga in slang i däcken för höger fram har tappat luft i vinter. Nästa helg ska vi få hjälp med det elektriska av ett proffs. Den som byggde om bilen till husbil drog visst kablarna först och byggde inredningen sen. Inte praktiskt när man hittar en tåt som hänger löst och andra änden bara försvinner in bakom väggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.