Amöba

Ungefär som en sån känner jag mig. Inte mikroskopiskt pytteliten, slemmig och genomskinlig då, men formlös och anpassningsbar.

Jag har varit på skolan en och en halv vecka igen men nu har jag praktik på Gratian Djurklinik i Slussfors för att skola in mig som veterinärassistent där. Hoppas att det leder till sommarjobb, jag trivs där redan fastän jag känner mig rätt förvirrad med nya arbetsuppgifter och så. Men så är det ju alltid när man är ny, och jag ser det som en härlig bonus att få klappa vovvar på arbetstid. Det är en bit å pendla, härifrån är det drygt nio mil dit. Men det är ganska vackra omgivningar på vägen dit, så det går förvånansvärt bra att köra iallafall.

På måndag ska Ragnar besiktas. Ulf håller på med en hemsida till Ragnar, jag ska försöka komma ihåg att länka till den här sen när han är klar med den.

Frans har varit borta sen i måndags. Förhoppningsvis är han bara ute på jaktäventyr, hoppas ingen lastbil kommit i hans väg bara. Love jamar och jamar, han saknar sin kompis.

Snart inte långt kvar till Swden Rock Festival!

 

 

3 kommentarer

  1. Åsa

    Nio mil enkel väg? Du är ju testförare, Bodil, se det som att du upprätthåller kunskaperna över sommaren :-))

  2. Sara

    Men Boooooooodil…! Nu är jag trött på att läsa samma gamla amöba-inlägg om coh om igen. Nu får du skriva något nytt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.