Grymt ös med Crowdburn i Sorsele!

Jag är sjukt nöjd med helgen! Crowdburn gjorde en kanonspelning, fullt ös rakt av med ett avbrott i mitten av en råmysig ballad (en kompis sa "Jay, släng dig i väggen!" angående Arons sång där) efterföljt av ett hejdundrande trumsolo av Kakan.

Mer bilder finns på Rock Out Wilds facebooksida, http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Rock-Out-Wild/111507662245195 .

Jag vill tacka alla som sponsrat oss så att vi hade råd med allt, dvs Pensionat Hollmen, Vildmarksresor, Lappland Allservice, Lars och Ann-Mari Westerlund samt Oscar Öjeryd, alla medlemmar (vi är uppe i över 50 medlemmar redan!), alla som hjälpte till i lördags, ABF Mitt i Lappland som stod för lokalhyra och annonsering, Bicaut som sålde fika, Sorsele River Hotel som hade Rockpub efteråt, personalen på Gulan som skötte nykterhetskollen och var på plats och tog hand om de minsta i publiken (har ingen siffra på hur många det var som var under tolv, men en hel del var det), Sorsele buss och taxi som vi fick hyra en buss av och Åke Johansson som ställde upp och körde bussen som gick till Gulan efteråt, och en stor eloge till Robert Degerfalk, Bertan Jonsson och Rikard From som skötte riggning, ljud och ljus åt oss, ruskigt bra jobbat allihopa!

Och ett STORT tack till alla i publiken som kom!!! Jag är så otroligt glad att det blev sån uppslutning trots att det var en hockeyresa samma kväll.

Sist men inte minst tack till grabbarna i Crowdburn, för en minnesvärd kväll och att ni var så jäkla bra och skötte allt så snyggt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.