Cyrene Degerlund

Måndags rusch

Ja måndag……….

Den började för mig kl.7.00, gick min vanliga promenad med Min hund ’Bosse’ det är mycket att lukta in, så det tar sin lilla tid på morgonen. På vägen tillbaka plockade jag upp dagstidningen.
Sen var det frukost och torkning av tassarna.
Efter allt morron bestyr, bar det iväg till stan/Umeå, till Badhuset där jag lyckades avverka 700 meter, sen är man vaken och redo för dagen.

Var sen till min gamla Mamma 90 år och vi åt lunch tillsammans, Min äldsta dotter som bor i Uppsala var hemma över dagen i ett ärende, jag bara längtade efter att vi skulle träffas. Vi har ju inte setts sen november, jag har inte kunnat åka till Uppsala på grund av ett diskbrock och 2 vändor inlagd på NUS, sen min rehabilitering som pågår ännu, jag har tidvis problem att gå och sitta…….. Men så ringer hon kl.14.30

Hej Mamma, jag är i up2 gallrian på ’Carisma’ och jag tar mig dit. där spenderar vi över en timme, hon provar kläder och jag är smakråd…’Jag som bara ville gå och ta en fika och bara prata min dotter’. sen var det telefonen och vi skulle träffa några andra som vi också skulle fika med, ’jag som bara ville fika med min dotter’. Vid detta tillfälle har jag satt mig och väntat på en bänk medans hon hinner in i några till affärer i up2 gallerian.

Nu har vi kommit till frågan, var ska vi gå och fika undrar hon, jag föreslår MVG gallerian en trappa upp, där vi alla strålade samman, jag och min dotter plus 3 personer till, vi köper go fika och alla vill prata om en massa saker, otroligt gått fika och mycket trevligt sällskap….’ men jag ville ju bara fika med min dotter’. Där spenderade vi 1 1/2 timme, och tiden bara rann iväg, sen måste jag åka tillbaka hem för en annan träff, och min dotter ville gå i flera affärer med sin son……’jag som bara ville fika och prata med min dotter’ fick nästan ingen tjans………
Men det är väl en mammas lott att hänga på när ens barn har tid, Hon flög tillbaka till Arlanda/Uppsala kl18.30
Men det var skönt att köra hem och det kändes härligt att vi hade en fika tillsammans och att vi träffades även om tiden var knapp (hon var så fin och söt)…….Men visst länktade jag efter en stund bara hon och jag och en fika. tur att det finns telefoner, nu vet jag att hon är hemma i Uppsala.
(Mammas tankar)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.