Cyrene Degerlund

TV.sända partidebatt

Kvällens TV-sända partidebatt.

Vilken framgång för Alliansen. Äntligen fick dom visa var dom står och går för. Mona hade inte mycket att komma med, annat än a-kassan, jo hon lyckades också med att klaga på Alliansen och framhäva vad S har skapat och ska göra 2010.
Jag skulle önska att debatter var mer erkännande och sunda diskutioner utan att klaga på varandras parti, ett mera tänk i diskutionerna,
Vad behöver folket och vårt land……….Mera diskutioner hur ska vi få flera företagar som vill satsa i Sverige och vill anställa folk, åtgärder löser inte arbetslösheten. Vi behöver företag ’många’ som vill etablera sig i Sverige och vill anställa folk. Det är det vi politiker ska jobba med i dessa skakande ekonomisska tider.
Det är något för journalister ska skriva om, samtidigt inse att S,V,MP, inte kan ligga i skymundan längre.
Kvällens debatt från S-sidan sida var mycket A-kassa.
Bilden av Mona är något svävande, Alliansen visade verkligen var dom står.

Med den värdsliga ekonomikrisen kan ju mycket förändras, även För S-arna,
Det finns 2 viktiga frågor som inte togs upp i TV-debatten i kväll…..Att få nya flera företag att satsa och etablera sig i Sverige ’det ger jobb’ Den andra stora frågan är ’Sverigedemokraterna’ Är inte dessa två viktiga frågor för alla politiker?????? Varför flyr företag från Sverige, vi måste vara mer företagsvänliga för att kunna skapa riktiga jobb till vår befolkning inte minst för den yngre generationen, inte åtgärdes jobb……………..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.