Cyrene Degerlund

USA är OK…

USA är OK……..
Obama är nog bra för USA, jag hoppas att det blir ett nytänk och att USA framförallt, drar sig ut ur alla krig dom har startat…….
Jag såg häromkvällen ett program hur USA har byggt upp en fingnerade städer där dom krigar ute i öknen för att kunna öva på.
Så det blir mer realistiskt (sa en amerikansk officer), när soldaterna kommer ut i verkligheten eller i verkliga kriget, så ska alla soldater vara fullt förberädda för till exempel. För att åka till IRAK…..
Det var så korny, t.om så var irakier som bodde i staden under tiden man övar sig på att kriga, en man var interviuvad och han hade bott där i 5 år och var dessutom betald för att bo i den fingerade stade, så amerikanarna kunde leka krig……Hela kalaset kostade ca. 56 milijoner dollar, sa en tuff amerikanare dessutom tyckte han det var bra, för deras soldater att vara förberädd inför vad som väntade och så var dom bekant med landet där dom skulle kriga…..
Dessa träningsbaser har dom byggt upp och rivit eftersom dom har krigat i olika länder…..

Nog fick jag mig en funderare och det känndes inte helt OK. Vilket annat land gör något sådant, undrar om ryssarna gör likadant????
När jag sen fick se och höra summorna det kostade så är jag inte ett dugg förvånad att USA har finansiella problem och vi andra dras med……
Det känndes ’URSCH’ för USA, men samtidigt så är jag intresserad av usa och har följt det som usa står för…….
Mycke tvetydigt känner jag……
Cyrene

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.