Cyrene Degerlund

konstigt att musliner får använda smink

På ’Halal-tv är ett stort misslyckande’
Jag citerar en artikel jag läste i DN i går måndag….. Det satte igång många tanka hos mig, därför vill jag citera artikeln…..Tänk att det är män som bestämmer hur muslimska kvinnor ska vara och se ut och uppföra sig, samtidigt är det män som ofta startar krigen och kvinnor, barn far illa.
Det skulle inte förvåna mig om ’koranen’ är författad och skriven av män, (kanske någon vet det, tacksam för svar) Kanske kvinnorna måste tvätta bort sminket, när dom har arbetat färdigt på ’halal-tv’, vad vet man??? hoppas inte att det är så. Muslimer kallar kristna för otrogna. kan det verkligen vara möjligt????? Det är några av mina tankar när jag läste artikeln, jag kunde bara inte låtabli att delge den…..

Artikeln:
Avsikten med tv-programmet
’Halal-TV’ är väl att vi ska se dess programledare som representanter för kvinnliga muslimer. Koranen sägs kräva att kvinnor skyler håret för att inte väcka männens luster, vilket efterlevs i programmet, men de är påtagligt välsminkade i ansiktet. Hur går det i hop?
Av samma skäl får kvinnor inte utsätta sig för hudkontakt (handslag) med män, men med kvinnor går det bra då man förnekar förekomsten av homosexualitet.
Muslimer kallar kristna för otrogna trots att de har samma gud. Att det bara är profeterna Mohammed och jesus som skiljer religionerna åt anses betydelselöst.
Och trots att Koranen förbjuder mord och självmord utövas det både av politiska ledningar (dödstraff) och enskilda självmordsbombare. Bara det sker i Guds namn kan man tydligen sätta sig över Koranen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.