Cyrene Degerlund

En fredag….

Så var det fredag igen och jag är ledig….

Den här fredan är det stor skillnad på, jämfört med förra fredan som jag skrev om…….
Jag har verkligen vart ledig och haft det bra, men lite städning var det i morse och så tvättade jag bilen…..
Jag har också tittat över min konst som jag har och sen funderat lite på vad jag ska måla och vilket teama jag ska välja, men som vanligt så blir det inget jag har bestämt i förväg och heller inget teama.
I bland så blir det en eller två tavlor av det jag har tänkt ut i förväg, sen målar jag mest efter vad jag känner för eller det blir som det blir……
Jag har nog kommit till den slutsatsen att det är det bästa, att inte bestämma något i förväg.
Fredagen har också innehållit ett varv till Vännäs köping, där jag mötte min sambo och vi gick och fikade på ’ljuslyktan’
ljuslyktan har jag funderat en hel del över eller ibland när jag går dit och fikar, Jag har alltid förundrat mig över sortementet dom har, alltså fikabrödet. Jag har lakt märke till att det alltid finns många grodbakelser och en annan äcklig bakelse med något brunt på…..
Men det finns sällan någon god gräddbakelse. Jag var där och fikade kl.14.00 och det var samma sak i dag, SLUT” dom har ju flera timmar till att vara öppen för fika..Annars är det helt OK att fika påLjuslyktan, brödet är alltid frächet och kaffet är gott.
Det bästa med denna fredag, mitt barnbarn Linus kommer till oss, han stannar till imorgon. Det ska bli så roligt, jag har lovat honom pannkakor vilket vi sällan gör…’äntligen’ Det är ju alltid toppen när han kommer…….
Cyrene

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.