Cyrene Degerlund

visa kort per brev

Jag har nu fått ett brev från ’Volvo finans’ där det stod……….

Att dom har upptäckt, att vissa kort har kommit i oangelägna händer!
Deräkt så trodde jag att nu har någon lyckats ta ut pengar på mitt visa kort…..Men jag hade tur! Det visade sig att ’volvo finans’ hade upptäkt faran och spärrat alla berörda kort……Jag blev så glad och tacksam att det faktiskt fungerar, med säkerhetstjänster som dom erbjuder. Men jag var en aning misstäksam om det verkligen var rätt, för i brevet jag fick, stod det att man skull skicka tillbaka det gamla kortet i medföljande kuvär. Men det var inget medföljande kuvär. Medesamma tänkte jag, är det verkligen ’volvo finans’ som har skickat denna information…..
Jag blev verkligen misstäksam och kollade om telefonnummret var rätt i första hand och det var OK. Då ringde jag upp ’volvo finas’. för att kolla om allt stod rätt till, samt ville dom verkligen att jag skulle skicka mitt visa kort i ett kuvär. Jo, det var helt rätt och det ville dom.
Jag informerade damen som jag samtalade med på ’volvo finans’ att det kommer jag inte att göra och det var helt OK…….Klipp sönder kortet svarade hon, vi skickar ett nytt. (vilket jag har gjort)
Sen undrade jag om jag kunde få det nya kortet hemskickat i ett rekomenderat brev, vilket gör att jag måste hämta ut kortet på posten/ICA, och dessutom kvittera ut det rekomenderade brevet. Dessutom är det ett annat embalage när det skickas per rekomenderat brev, man kan inte känna att det är ett plastkort/visa kort i rekomenderat brev. Inte bara skicka plastkort i ett kuvär, i det känner ju vem som helst att det är ett plastkort i brevet/kuveret……..
Jag har en del andra visa kort som skickas på det viset som rekomenderat brev, det måste ju vara bättre och säkrare med rekomenderat brev så det inte hamnar i oangelägna händer.
Dessutom har ’Volvo finans’ en otroligt bra servic, när man ringer dit av olika anledningar, är det då en telefonkö så ger ’volvo finans’ upplysning om att man ska lämna sitt telefonnummer på den telefonen du träffas, så ringer dom upp när det är din tur i telefonkön……OTROLIGT BRA.
Jag/vi får väl hoppas att dom ändrar sitt förfarande med att skicka ut visa kort och hoppas att dom tar till sig mitt förslag……..
Annars är ’volvo finans’ en bra instans/finans och bank………

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.