Cyrene Degerlund

Telefonsamtal till telia.

Jag hade en fantastisk upplevelse i veckan, man ska nog vara glad att man kom fram överhuvudtaget till telia och fick prata med en fysisk person………

Efter att ha suttis en timme och tio minuter i telefonen och väntat på att telia skulle svara på mitt samtal till dom….Jag var nummer 71 i kön.
under tiden jag väntade, hann jag tömma tvättmaskinen, hänga upp tvätten, tvätta håret, föna håret, duscha och klä på mig samt fixa mitt lilla face och jag, för att åka in till stan (umeå)

Då svarar en pigg röst TELIA och sitt namn, varav jag berättade mitt ärende, den trevliga pigga rösten informerade mig att det inte var rätt instans jag hade kommit till, men hon kunde koppla mig……..
MEN DÅ BRAST JAG: och förklarade att jag har suttit och väntat i en timme och tio minuter på att ni ska svara och då informerar du mig med en pigg och trevlig röst att jag har blivit kopplad till fel instans, det är inte bra nog, med min arga röst…..
Den trevliga pigga rösten säger, men så lång tid brukar det inte ta, jag frågar: Hur lång tid brukar det ta då, Ja! se det visste hon inte…..DÅ BRAST JAG ÄNNU MER:
JAG UNDRADE OM DOM HADE GÅTT PÅ CHARM KURS HOS VATTENFALL……..TILL MIN FÖRVÅNING SVARAR DEN PIGGA TREVLIGA RÖSTEN……..ÄR DOM LIKA DANA.
Där tackade jag för besväret och önskade henne en trevlig dag….

Visst är det fantastiskt med dessa telefonköer och dom trevliga rösterna när dom äntligen svarar, Jag åkte sedan till stan och gick in till telias butik i stan, där jag fick hjälp med mitt ärende ganska omgående, men personen som jag pratade med i butiken, tyckte att jag kunde ha löst det per telefon till telia…..JO, SA JAG OM MAN KOMMER FRAM OCH JAG BERÄTTADE ATT JAG HADE FÖRSÖKT, KONSTIGT NOG BLEV DET TYST, HAN UTFÖRDE MIN ÖNSKAN UTAN ETT ORD………
Det går inte att ringa till ett telefon bolag för att få hjälp med ett ärende över telefonen, helt fantastiskt, underbart..
Man undrar ju vad nästa förändring kommer att innebära, tyvärr är det inte bara telia som tycks ha kommit på dessa geniala idéer, mer än halva Sverige har kommit på denna idée att göra sig oåtkomlig……..Mitt fina land Sverige, håller på att gå i krash……..Men vi har väl inga gamla, sjuka, handikappade, syn och hörselskadade som ska försöka ringa en instans, hur lyckas dom med detta system……..HUR GÅR DET TILL?????

En kommentar

  1. Inte gammal än men snart

    Tack Cyrene du har mer än rätt. Ack att ”få” ett funktionshinder eller att få lyckan att bli ganska gammal – hur klarar man sig då. Bor man dessutom på gles- eller landsbygd är det telefonen eller internet som gäller. Var ska detta sluta? Nu skickas folk ut i arbetslöshet trots att de behövs på så många platser. Men det är klart det är skillnad på din börs, min börs, olika myndigheters börs, företagens börs – ingen vill betala.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.