Cyrene Degerlund

Telia ’underbart bolag’

Ja nu har jag varit tvungen att vara i kontakt med TELIA igen, för att kanselera ett mobil abonemang på min nr 2 mobiltelefon som jag inte använder, därför finns det annledning att stänga mobilabonemanget…..

Först var det ju telefonkö, som vanligt och det tog inte riktigt lika lång tid som sist men dock 23 minuter, för att få mitt abonemang avstängt.
Som vanligt svarar en otroligt vänlig och trevlig röst, men informerar mig att det kommer att ta 3 månader innan abbonemanget är avstängt, där jag undrade om jag då får räkningar på mitt abonnemang dessa 3 månader…JA! fick jag till svar……

Visst är det otroligt att det ska ta 3 månader att stänga av ett abonemang, lika lång tid som en uppsägningstid på en arbetsplats för en del, eller när arbetsgivaren säger upp en anställd eller varslar personal….TELIA har utmärkt sig igen som ett fantastiskt bolag…..(ironiskt)
man får väl passa på att säga något possitivt om telia också, Telia fungerar i vått och tårrt och har en bra teckning, nästan var man är, räkningarna kommer precis som dom ska, väldigt punktligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.