Cyrene Degerlund

M- kvinnor i stan

CyreneVår fina skylt som Elisabeth disignat……

I dag har jag vart med Moderat kvinnorna på Rådhustorget i stan, vi har försökt att sprida vad moderat kvinnorna gör och står för…….

Det var kallt och blåsigt, ’snålblåst’, vi var alla väl påklädda för kylan och blåsten, det var jag, Eva, Agnetha, Elisabeth från Lycksele ( kallade henne tidigare för SIv, sorry!)

Jag måste säga att det är fantastiskt trevligt att vara ute och möta människor på stan, man blir så väldigt väl bemött av dom flästa och många var riktigt intresserade av M-kvinnorna.
Själv pratade jag med flera som undrade vad jag / Moderaterna tyckte om att bygga ett garage under ’Rådhusesplanaden’. Dom flästa jag pratade med hoppades att det inte blir av….
Alla jag pratade med tyckte att det var att förstöra stadskärnan i Umeå, och visst är det fint när man står på rådhustorget och tittar ner mot järnvägen, eller tvärs om….Och visst är det en fin statskärna, ’titta så fint det är’, var det någon som upplyste mig, dom tillade också att det är en ide av ’Holmlund’ för att göra sin historia. Vad vet jag ’kanske’……..
Dom flästa hoppades att vi Moderaterna inte skulle hålla med.

Jag är belägen att hålla med folket jag mötte i dag på stan, inte bara för att jag också tror att stadskärnan inte blir den samma…..Dessutom är det mina hemkvarter, eftersom jag är uppväxt i ’Bågenhuset’ Det har ju förändras en hel del runt Rådhuespl. Men i det stora hela är det dennsamma med björkallen. Jag kommer ju ihåg när inte ’gröna elden fanns (på järnvägstorget.)…………

Dessutom var det ett trevligt och bra band från Lycksele som spelade och det höll ångan uppe på oss, dom spelade dessutom gamla goda låtar, undrar om inte dom frös om fingrarn ( eller har musiker andra fingrar) tänk att spela gitarr, bas, trummor, som dom gjorde i denna kyl. Tyvärr vet jag inte vad dom hette, men bra var dom………

När vi had spridit vår glädje och budskap färdigt, vandrade jag runt för att kolla på is statyerna, helt fantastiskt vad fina dom var och vilka duktiga skulptörer…..
Jag var inte kvar tills prisutdelningen var av den vinnande is kulpturen, men jag får väl läsa på VK.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.