Cyrene Degerlund

Melodifetivalen

Själv såg jag inte melodifestivalen. VI målade om i tvättstugan hela kvällen till 24.00. ’fint blev det…Läste i morse att EMD har gått till Globen/bra……

När melodifestivalen drar igång sin turné verkar hela Sverige vakna till liv. Det regnar gladpop och konfetti över radiokanalernas alla topplistor. Man kan tycka vad man vill om musiken, men en sak har låtarna ( med få undantag) gemensamt – man blir glad av den musiken, kunde jag konstatera eftersom jag bara lyssnade och inte tittade på TV:en. Artisterna sprider en välbehövlig glamor-dos över oss Svenssons.

Vi ser fram mot att studsa fram i spåret till BWO, Måns Zelmerlöw, EMD och Lill och Sussie m.m i vår. För att återhämta oss och sova gott mellan lördagarna och allt annat man ska göra på en lördag. Vi kan ju knappast undgå att följa de vinnande bidragen till globen som BWO:s, EMD och dom andra.

Det som verkligen är possitivt är ju att man får främmande och sitter tillsammans och tittar på melodifestivalen, det är faktiskt trevligare och roligare att se melodifestivalen tillsammans med bekanta och familjen……….
Fast vi målade tvättstugan denna lördag, vi har dessutom hallen kvar……PHU!!!! Men fint blir det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.