Cyrene Degerlund

Mona!!!!! S…..

Mona Sahlin måste ta hjälp av USA….Eller kamoanjgurun Tomas Gensemer. För att hon ska klara jobbet.
MAN KAN JU UNDRA VAD DET KOSTAR OCH ÄVEN VEM SOM BETALAR?????ÄR det ingen fler än jag som undrar??? är det kampanjpengarna , eller skatte pengar????? Jag är apsolut för en kvinnlig partiledare och tycker det är possitivt av Mona som tar proffs hjälp för att klara jobbet bättre….

Det är ju väldigt bra att S – söker hjälp åt Mona så att hon ska kunna klara jobbet och kommande val. Det är ju bara att konstatera att MR Rainfeldt har förtroendet. – Han styr vårt Sverige mycket bra (med bravor), speciellt i dessa ekonomiska tider……Sverige kunde inte ha fått en bättre ledare. S- skulle ha en mycket vivigare styrning i sin politik.
Jag har haft tillfällen att lyssna på Fredrik Rainfeldt vid flera tillfällen innan han blev premiärministeroch även innan han blev partiledare, efter Bo Lundgren.
Jag kännde redan då att han skulle bli något stort inom politiken hans tal var alltid super och sakligt och hans retorik fantastisk. I dag styr han Sverige med bravur, samt under denna tuffa finaskris. Säg vem som skulle ha gjort det bättre…..
Det skulle inte var dumt för oss alla som jobbar med politik speciellt kommun politik, skulle kunna få ett proffs till hjälp……
Som en personlig tränare, för den som ville, för min del skulle jag verkligen uppskatta det……..
som retorik, debatt teknik inläsning av handlingar m.m……Jag är rädd att allt för många kommunpolitiker sitter för länge av slentrian men hade man mer på fötterna så skulle det också bli mer intressant och dessutom fler skulle kanske få intresse för politiken som är så viktig……..

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.