Cyrene Degerlund

Nolia mässan

Mer än var 10.e besökare kom aldrig och besökte Nolia mässan i Umeå…….Enligt Margaretha Lundqvist Vd på Nolia…..

Nolia är en mässa för att visa eller ställa ut produkter eller helt enkelt visa upp vad man har, förhoppnings vis kunna få  beställningar på produkter eller sälja sina produkter på plats……..Sen är det mat visningar av olika slag. I dag är det inte så mycket orginella saker som visas upp, det är alldelens för mycket av samma sak, och matställen i det oendliga………Själv inhandlade jag en fantastisk sopborste som man kan sopa mattor  och golv och det ger inget damm som flyger runt…..Det tyckte jag var toppen dessutom är den super på altanen och den är även bra att skrapa vatten om man spolar altanen eller garaggolvet…….Jag undrar varför jag inte har haft en sådan tidigare……Då är Nolia bra.

Men jag är inte förvånad att var 10.e besökare uteblir. Men att ta 80:- kr bara för att komma in och handla, tycker jag är absurt, ("jag hade nog inte besökt nolia om jag inte hade haft en fribiljett)

Tänk om Ica , Konsum/Coop,  Willys, Media Martet, K-rauta, Obs, Clas Olsson, Rusta, Jula, m.m. skulle ta en entré avgift för att komma in och handla…….Skrämmande. Jag är apsolut säker på om att Nolia borde ha fri entré så skulle dom få flera besökare………..Jag behöver bara lyssna och höra i min stora bekantskapskrets så är det inte många som har besökt Nolia……….summa sumarium så ska det vara gratis Entré till  Nolia mässan. Margareta Lundqvist´s teori om mera allsång skulle dra flera besökar, är bara en utopi, "det är ju allsång i varje hörn under sommaren, man kan snart inte gå någonstans utan att det är allsång" (inget fel på allsång, bra för själen att sjunga, men inte hur & när som helst ej heller som utfyllnad i ett program)……………Man får inte tro att folk går på vad som helst.

Man får heller inte glömma att människor håller i sina pengar allt hårdare i dessa tider. men med gratis entré så kan man ju gå dit och titta och fördriva en eftermiddag,  även om man inte handlar….Att bara se och titta, eventuellt äta en lunch….

 

   

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.