Cyrene Degerlund

Fantastisk kongress…..

Jag har med intresse lyssnat på S – kongressen…….

Men det är otroligt hur Mona och kompani har fått till det – Tror hon verkligen att vi har råd med hela den välfärden som hon berättade om och allt som hon nu påstår dom ska förbättra i sverige, bara dom eller när dom tar över makten 2010..

Jag blir också förvånad att S, nu använder många av M:s förslag till punkt och pricka, dessutom lyckas dom pricka in en del motioner, som måste vara kopior. Det känns inte bra……….

Jag kan inte se att Svenska folket är så ovetande, så dom faller föga för S.arnas och Monas strategi. Med ökad välfärd och företagar vänligare speciellt till små företagare……"DET NYA FÖRETAGAR PARTIEN SOCIALDEMOKRATER"……Det är ju så man baksnar när jag lyssnade på hennes tal, Jag fann mig själv hela tiden undra hur ska vi ha råd……………..Glöm inte att det blir höjda skatter i och på alla områden för att täcka kostnaderna, där ingår även bensinen som blir ännu dyrare……Jag säger inte att det är bra med en bra välfärd, men inte till vilket pris som helst, välfärden måste vara på en bra nivå för dom som behöver den…..Man får heller inte glömma att Vänstern ligger i bakhåll…

Men vi Svenskar är nog kolokare än så, och tar det med en nypa salt, det Mona påstår att "S" ska  förbättra…Då får hon nog låna till välfärden plus höjda skatter…….Eller?

En kommentar

  1. Nicke B

    Låter lika dumt som det där högerpartiet som innan förra valet påstod att dom var ett arbetarparti. Men det gick ju ingen på…eller hur var det nu?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.