Cyrene Degerlund

Vattenfall

VD. en för vattenfall Lars G Josefsson…Han har en lön på 1 miljon i månaden, vilket gör 12 miljoner per år… Det är en bra lön, det vore inte illa att få byta med hans lön en månad, för att känna hur det känns att ha den lönen……

Tro nu inte att jag är avundsjuk eller klagar, jag missunnar inte honom den lönen, han är säkert värd den……..Men man kan ju fundera och sätta det i propotion till annat…..EX:

1 miljon i /mån. Det betyder, att Josefsson har 250 000 / veckan. (vilket är min årslön)En pensionär  som har 14 000/mån = 168 000 / år sinkomst.

På 3 1/2 dag har Josefsson tjänat 175 000 mer än vad pensionären har i årslön…. pensionären har arbetat mellan 40 – 50 år……Dessutom har dom flesta pensionerer aldrig haft den lönen. Man undrar hur man ska tänka  och vilket arbete är mera värt..??????

Kanske inte samma ansvar men båda har ansvar för sitt arbete, oavsett vad man arbetar med. Jag har inga åsikter om Josefsson eller någon annans lön. Undrar hur man gör av med 1 miljon i månaden???????? något att tänka på….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.