Cyrene Degerlund

Let´s dance

´Let´s dance är i kväll, självklart så ska jag se det i kväll…….men jag saknar Stefan Saute…….Som gjorde så bra ifrån sig.

Jag har hela tiden satt mitt kort på Stefan eller Claudia, själv tycker jag det är ett av de bättre programmen som har sänts på länge på TV.en. Dessutom går Let´s dance i flera länder och är lika bra.

Dans är ju en av de trevligaste fritidssysslor man kan göra. jag har dansat mycket och gör det fortfarande, det är så synd att det inte finns så många danställen i Umeå med omnejd, skulle gärna se att det var dans mitt i veckan en kväll…….Så nu ser jag fram emot kvällens Let´s dance och hoppas Claudia i första hand vinner sen Ceccilia……Tänk att få dansundervisning av ett proffs och bli som en tävlingsdansare som Claudia har blivit nu, let´s dance ska ju vara en tävling för dom som är villig att satsa och lära sig och bli bra, det har ju dom flesta blivit och gjort bra ifrån sig, en del har vart bättre än andra och en del fixar det aldrig men får en tjans att prova på proffs dans…….Sen får man inte glömma "Skavland"  och hans besökare…….

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.