Cyrene Degerlund

Moderaternas årsmöte i Vännäs

Det är alltid trevligt att lyssna på en kunnig person……I går hade vi Årsmöte och besök av Lars Arne Staxäng från Bohuslän.som sitter som riksdagsman i försäkringsutskottet och han klargjorde / informerade om den nya sjukförsäkringsreformen… Nu känns det lite bättre och man känner att man har fått lite kött på benen om den nya sjukförsäkringsreformen

Det presenterades också en val listan, den blev inte riktigt varannan damernas som var ett önskemål…Ibland går det inte riktigt att få till det som det ska vara och alla önskemål går inte riktigt att uppfylla,  då gör man så gott det går, hur gärna man än vill uppfylla önskemålen. Så måste man ta hänsyn till omständigheter av olika människors vilja och önskemål, så blev det en bra lista.

Det blev omval på vår veteran ordförande Carl-Johan Palm som också valde att kliva ner på listan för att ge plats och chans till en yngre medlem Fredrik Wirenblad. Ett gott omdöme, det är bra att vi har en föryngring som vill fram, vi som faller för åldersträcket kan ju inte kämpa på i all evighet…….Nya yngre krafter, helst en bra blandning  ger en bättre politik… Helst en bra blandning av äldre, yngre, kvinnor och män, apsolut det bästa………..Lycka till Fredrik.

Jan Nilsson, Gösta Eklund, Agneta Nilsson, Fredrik Wirenblad, Cyrene Degerlund, Karl Gripensvärd, Carl-Johan Palm, Susan Palm, Lissie Eklund, Åsa helgesson, Christer Wirth, Harry Hallen, Arne Edvarsen, Magdalena Staxäng………………………………Så ser listan ut.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.