Cyrene Degerlund

min katt är borta

Jag saknar min katt, som har vart borta i 11/2 vecka, den gick ut en kväll, som den alltid brukar göra………Jag har sökt och letat efter min katt som heter "Adidas". Jag har letat överallt och lockat i hopp om att den skulle ha blivit instängd  någonstans……..Katten brukar nästan alltid komma tillbaka innan jag kryper till kojs, det har ju hänt att katten inte har kommit tillbaka innan kojdags, men då har min katt ett krypin på altanen där den "lodgar" men den har inte vart där heller……Jag väntar hela tiden på att katten ska hoppa upp på fönsterbläcket och villa komma in och varje duns och ljud hjar jag till och hoppas det är min katt….

Min katt är snart 18 år gammal och har bott med mig sedan födseln, den är dessutom född på mitt köksgolv av en grannes katt, som var bortrest vid tillfället och en av dessa kattungar blev min katt "Adidas"…..Ibland undrar jag om LO djuret har tagit den och fått ett katt mål…HOPPAS INTE DET! Om den har blivit instängd någonstans kanske den kommer tillbaka.

Jag har ju kvar Adidas korgar och matskålar, Jag vill ju ha kvar min katts alla grejor, så den ser att jag har väntat på att den ska hitta hem igen……Min katt kan ju ha känt att tiden är inne och hittat en plats för att dö, sådant kan ju också ha hänt, men det vore väl så synd, jag hade velat begrava min katt….Den var inte sjuk ej heller dålig på annat vis, den var bara gammal.. Jag är säker på att mina vovvar saknar katten också, så fort jag pratar om katten börjar dom leta efter katten.

En god vän sa till mig att katter kan vara borta i månader, speciellt mars månad. Men det har inte hänt på 18 år och den är dessutom kastruerad också….Jag hoppas den kommer hem till mig och sin korg….. 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.