Cyrene Degerlund

Månads möte

Moderaterna i Vännäs hade sitt månadsmöte i Torsdags den 8 april..

Där gick vi igenom föredragningslistan för kommunstyrelsen, det var mycket om ekonomin som inte är allt för god i Vännäs kommun,( nu gäller det att hålla igen) Vår emenenta ledamot i kommunstyrelsen Jan Nilsson föredrog ärendena ………Det  var ett visions dokument  som hade många bra visioner. Jag skulle själv villa se att alla visionerna skulle kunna förverkligas, då skulle vi se en hel del inflyttningar till kommunen, men det skulle defenitivt spräcka vår budget. Men kanske ett badhus som går att använda året om, varför inte ett "allaktivitetshus" som inkluderar bad……

Månadens tomt var också ett spännande förslag…Tanken är att kommunen, varje månad på sin hemsida, ska erbjuda en specifik tomt till rabatterat pris. Om tomten inte säljs så återgår den till orginalpriset, det finns en hel del fina tomter i Vännäs, det var också en possitiv tanke..

Vännäs Moderaterna har nu fått en del ny förvärvade personer i vår förening, vilket känns spännande och frescht på alla sett. Vi avslutade mötet glatt med att fotografera var och en samt ett gruppfoto för kommande event….. 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.