Cyrene Degerlund

Tro det eller ej!!!

Min katt är tillbaka, efter att ha vart borta i 3 1/2 vecka……Min katt som är 18 år och har bott med mig lika länge, har återvänt hem….

Jag hörde en duns på altanen, och kollade och där stod min katt, mager och eländig, den kunde inte lyfta upp huvudet och när jag tog upp katten och gjorde en inspektion såg jag att ögonen var en aning insjunkna, "vattenbrist tänkte jag" och den fick en skål med vatten. Den drack och drack och drack, samt att den fick lite extra god mat och det har den nu fått i några dagar……

Nu ser den frisk ut och har lagt på sig lite hull och ögonen ser pigga ut samt att den kommmer och går som vanligt nu igen…..Min katt Adidas har nog vart instängd någonstans, men den hade nog inte överleft så länge till, eftersom den var uttorkad och riktigt mager…….Vilken tur att den kom hem, tänk så bra att den hittade hem trots sin dåliga kondition……..Det sägs ju att katter har 9 liv, såååååå skönt att se kisse igen………

 

2 kommentarer

  1. Isak

    Såg om din bortsprugna katt. Tänkte ge dig tröst, för min
    katt försvann också under ”kattmånaden” och var borta i 4
    veckor. Hon var lika utmärglad och hade nog släpat sig hem
    med dom sista krafterna. Fick höra från en granne 1 km.
    bort, att katten blivit instängd i ett uthus. När hon kom ut så hade hon kollat väderstrecket och hade satt av i full fart hemåt. Fy katten vilket äventyr. Hälsa katten.

  2. Cyrene

    Hej Isak!

    Ja du dom där katterna kan verkligen sätta bryller i huvudet på sina ägere…..Tack för trösten, Katten mår utmärkt nu och har lakt på sig lite hull också, hälsar katten..,.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.