Cyrene Degerlund

Dag 2 i Italien

Dag 2 i Italien….

Frukost på baren i hörnet, vilket var varje dag mellan 08 – 09 och det var fullt på baren, helt fantastiskt att gå till baren för frukost vid 8.30-tiden..

Avresa 8.30 vi utgick från "Piazza Dante" med en rundresa till föralperna och olika  kulturella besök, Lunch på egen hand i Arona. Vi besökte sjöområdet Lago di Orta. väldigt intressant med små vackra öar i sjön…..

Det var mäktigt med Alperna…. Över alperna låg Schweiz och Österiket, det känndes nästa som om man hade kunnat åka över och äta lunch i någon av dessa länder, men naturligtvis var det mycke längre än man tyckte, det är ju en enorm Alpkedja.där…..Det var otroligt pitoreskt vid Lago di Orta och vi njöt i fulla drag, köpte glass och njöt, Italiensk glass är något alldeles extra..

Kvällen var vi hembjudna till en Italiensk Familj som vi är bekant med, och det var en riktig italiensk middag med fem rätter . Kvällen slutade med att vi var och såg Musikalen "Pinoccio ute på Piazza Dante scenen.. Musikalen var skriven av dirigenten för "Banda Margurite" Angelo Ruspa, en fantastisk föreställning som var spelad av amatörer med "Banda Margurite….Tyvärr så fungerade ljud och ljus dåligt vilket var synd. Men vad gör det när kvällen är ljum och musiken är bra ..

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.