Cyrene Degerlund

Italien dag 1

Samling på City airport i Umeå…..Inga förseningar. Framme i Italien  kl.23.30 på Malpensa flygplats i Milano. Installerad i lägenheten kl.02 00

Dag 1

Besökte kommunen i Camri, vi hälsades välkomna och en presentation av borgmästaren med personalen, bl.a. kulturchefen, närinlivsutvecklaren, ett stort välkommnande fick vi ……Efter att ha presenterat Camri och upplägget var det lunch. Vi åt lunch på en pizzeria i Camri, Alla åt med förtjusning.

Efter lunch var det ett mycket intressant besök  till ett munkkloster i Camri, där den äldste munken (78 år) guidade oss runt i klostret och visade oss hur man lever i klostret samt berättade om livet i klostret….Munken som guidade oss hade levt i kolostret sen han var 17 år. Han berättade också för några år sedan var det 40 munkar som bodde i klostret, nu är det endast 6 munkar som bor i kolostret. Vi tog en promenad från klostret till kyrkan där vi repeterade.

Sen var det snabbt hem och byta om för kvällens konser…….Som blev bara bättre och bättre ju mer vi sjöng. Flöjtisten Harry Hallen och Brittmari/piano hade några solostycken. kör solister som också sjöng  "the prayer"  med kören fick stående ovationer  (da capo). Efter konseren bjöd Banda Margurita på en middag och då var klockan 21.00 i deras träningslokal..

Det var en middag som inte gick av för hackor, 4 rätter det var stor glädje och mycket skratt och sång……….Man kan säga det var hökt i taket. 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.