Cyrene Degerlund

kan man lägga en röst på ”S”

Jo visst!!  kan man lägga en röst på det "röd gröna" vad är det man får, jo det tror jag de flesta människor vet. Vi får det vi har haft  dom senaste tolv åren. Ett bidragssamhälle med höga skatter, appsolut inget fel om det är det man föredrar….Jag ser och känner att mitt Sverige behöver en förändring därför är det bra med en Allians regering som har gjort stora förändringar i vårt Sverige. Det känns att människan är viktiga….S har ett förmyndar skap över människan….är det det vi vill ha??

Var och en väljer var man lägger sin röst. För mig är det viktigt att alla människor röstar, "även soffliggare " det är inte viktigt vad man röstar på i det fallet utan att man röstar…Jag hoppas att man förstår att det inte går att ändra  på  de senaste 12 årens regering av S, under alliansens 4 år .Därför vill jag att Alliansen får minst en mandatperiod till, för att göra det Sverige jag vill bo och leva i …….

Jag värnar om landsbygden och dess bevarande och att landsbygden får behålla sina skolor/förskolor samt annan verksamhet  som affär, det ska kunna vara lönsamt att driva affär och annan verksamhet på landsbygden…..

Jag värnar om landsdbygden eftersom jag själv  bor och lever på landsbygden, jag ser hur viktigt det är att ha en växande landsbygd i ett samhälle. Som kan växa samt att människor kan trivas och bo kvar…..Nummer 5 på listan är ett bra val 

3 kommentarer

  1. Snejder

    Jag vet inte hur stor koll du har på politik egentligen. Men SD är en förkortning av Sverigedemokraterna inte sossarna. Lite pinsamt faktiskt.

  2. C

    Just upptäckt att jag av någon anledning har skrivit SD men det ska vara S och inget annat……Tack för att du upptäckte det…..

    Jag förstår mycket väl att du undrar vilken koll jag har, men det har jag……

  3. Cyrene Degerlund

    Svar till Snejder (2010-09-17 13:22)
    Tack att du upptäckte min fel skrivning…..

    Självklart så har jag koll, men ibland blir det en miss utan att man själv upptäcker det och då är det bra att andra har koll……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.