Cyrene Degerlund

Våren i Uppsala

Här i Uppsala  är det verkligen vår, gårdagens arbete gjorde att jag var helt slut och gjorde en tidig kväll…..

Jag skulle se en film med mitt 9 åriga barnbarn, (hotell / Gyllene knorren) men tyvärr så årkade jag inte hela filmen, så vi båda kröp ner i kartongen, men vi fortsatte att titta på resterande i morse ….Jag förstår att barn gillar "Gyllene Knorren" Den är ju faktiskt lite rolig, jag beundrar att vuxna kan spela så där bra……..

Dagen består nog mest av att städa, tvätt ut i trädgården, krattning göra rent krukor och så ska jag försöka baka lite andra kakor också, så min dotter har en laddning i frysen, förutom att skjutsa ungdomar och barn…..

Undra på att jag var helt slut i går, man har nog legat av sig, livet är ju en aning eljes när "offspringen" har lämnat boet och har egna liv, men jag är glad så länge jag kan och orkar hjälpa till, då får man känna på igen hur det var …INTE EN LUGN STUND, NUMERA ÄR DET FLERA LUGNA STUNDER, och med all  rätt…….Undrar naturlikt vis hur det har gått för dottern i New York? Säkert väldigt bra, eftersom jag inte har hört något, hon sa att hon inte skulle öppna datorn under tiden hon var där….Hurra!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.