Cyrene Degerlund

Dorotea Hussvagnscenter AB….Följer inte vad ARN beslutar

 

Vi fick rätt i Allmänna reklamationsnämnden, ARN, mot Dorotea Husvagnscenter.AB. Vägrar dock följa Arn.s beslut.

Vi köpte  en ny Husvagnen hösten 2008 av Dorotea Husvagncenter AB…Vid köpet hade vi kommit överens om att Dorotea husvagnscenter skulle göra tilläggs utrustning på vagnen, som skulle ske våren 2009, på grund av att dom var full i arbete hösten 2008 när vi köpte vagnen……Vi åkte dit den våren och arbetet blev utfört. ( extra kontakter, ljusramp, lysen i skåp, en myggdörr m.m. ALLT BLEV FEL, det sitter snett, skruvar genom väggar, extra lysen fungerar inte, kontakter utan el m.m. Allt utfört atrbete var bristfälligt……Vi påpekade detta och Dorotea husvagncenter var inte intresserad,  varpå han hotade med kronofogden eller betala för arbetet…..

Vi överklagade till Allmänna reklamationsnämden "ARN"och fick RÄTT…..ARN bedömde att vi hade rätt att vända oss till ett företag för att få skadorna reparerade, och att Dorotea Husvagncenter ska stå för kostnaden 15. 140 kronor……

Dorotea husvagncenter vägrar att följa Arn.s beslut att ersätta oss…Vilket jag anser är otroligt korkat att riskera sitt företag, han kommer ju att få mer bekymmer än han behöver, ärendet går ju vidare och han får därmed mer kostnader och att dessutom bli svartlistad som företagare…….Efter detta kan jag aldrig rekomendera Dorotea HusvagncenterAB. Det gläder mig att jag nu har fått veta att vi är inte den enda som har råkat ut för Dorotea Husvagnscenter AB i ungefär samma problem…..

Följetongen fortsätter….

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.