1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Framsteg?

Nu sitter man i sängen och tittar fortfarande ut över ett stökigt rum. Garderoben har åtminstonne tagit sig form, men ännu inga hyllor. Varken i garderoben eller utanför den. Hade tänkt mig hinna såga till nåra plankor som jag kan fixa till hyllor, men ocket. Istället blev det att jag tittade på bärbara datorer. Beställde en för cirkus en månad sedan, men fick skicka tillbaka den pga att en enda liten pixel saknades på skärmen. Nåväl, snart får man en ny.. Kanske en bättre, lite lättare och mindre modell.

Igår vart det också en minifamiljemidddag, med min halvbror M, lillebror A och pappa. Vi hade först tänkt fara och äta på Taiköket, där vi aldrig ätit tidigare.. Fast det blev kinamat istället. Dock vart det lite fundersamheter över att det inte var lika smakrikt som det brukade, men jag antar att det är det som kallas variation. Vi hade en trevlig familjestund när vi satt och pratade och umgicks. Småskratt och leenden utbyttes. Det var längesedan det gjordes något sådant med familjen.

Julklappen som jag och lillebror tänkt ge till pappa han vi visst inte innan den slutade gå på bio, men vi kanske helt enkelt löser det på ett bättre vis. Jag skriver inte ut det här vad jag har tänkt, eftersom jag vet aldrig ifall min pappa någonsin får för sig att läsa denna bloggen. Hoho.

Min dygnsrythm – svengelska för övrigt – har varit väldigt konstig på senaste. Eftersom jag jämt är trött runt lunchtid på dagarna och bara är hemma i stort sätt, så sover jag alltid en stund på dagen ifall jag inte lyckas hålla mig till kvällen.. Dock blir det att man somnar på kvällen och missar maten så man vaknar där vid 12-02 på natten och inte kan somna. Dagens fall vart att man somnade direkt efter man kom hem vid halv 10-snåret och sov tills jag vaknade vid två-tre inatt. Har inte kunnat somna om.

Krångel. Nu ska jag i alla fall böka lite med design och annat, innan jag ska göra mig i ordning för att åka till NUS vid nio-tiden. Skall vara där tio, men jag är lite tidsoptimist. Skrivs!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.