1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Djurliv ses via Livekamera

Nu kan man följa djurlivet på Lycksele djurpark via livekameror. En lite kul idé tycker jag. En fundering dyker dock upp, varför inte detta gjorts tidigare. Inte många som tänker på kanske, men helt klart kul. För tillfället kan man följa vargarna och björnhonan som är i sitt ide.

Själv spanar jag nu lite extra på björnen när hon snart ska få ungar. Inte varje dag man får bevittna en björnfödsel, om jag nu tajmar det rätt. Blir att spana in djurparkens hemsida sedan och kolla ifall det har några fler länkar med andra kameror man kan spana på. Känns som att jag kommer ha min dator nära till hands nu så att jag inte missar något.

Kameran som finns i varghängnet spanar jag också på lite från och till. En stund tyckte jag mig nästan få känslan av att man skulle kunna ha själva livekameran som en tavla. Jag tänker mig ungefär som fotografierna och tavlorna som finns i Harry Potter-filmerna. Där kan de gå till och från sin plats inom ramen, för att dyka upp vid andra tillfällen. Kanske det skulle vara något. En livekamera som visar sin bild i en fotoram. Hmm.

Nåväl, nu blir det att vara lite kreativ. Ta-ta~

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.