1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Poikunskaper

Jag har nyligen suttit och redigerat en film som jag spelade in på en kompis, när han poiade och hade småkul sina ledpoi och några fingerlampor fästa på glasögonen. Det är sånnahär roliga tillfällen man vill spara och visa för omvärlden. Tänk vad lite ljus kan göra. 😉


    

Enjoy 🙂

 

När jag satt och redigerade på denna video och letade efter någon passande musik som man kunde använda, så hittade jag inte så mycket. Dels måste den vara "gratis" att använda och sedan hade jag inte så mycket urval på laptopen..

En annan sak om poi och andra kunskaper, är att jag själv inte har varit så aktiv inom lärande och utövande på senaste. Det känns lite tråkigt att medge, fast det känns som att det inte har blivit lika kul när det blivit lite mer prestation över det hela. Det har blivit fler som kommit igång med denna konst, men samtidigt känns det som att om man vill komma någonstans måste man verkligen prestera. Jag antar att det är så nu i livet, man måste vara bäst för att bli något.

Det jag ska göra, är att lära mig det jag vill lära mig och ha kul på kuppen. Det är min plan. En sak som ska löna sig är att spara pengar så jag sedan kan fara utomlands så jag kan dela min kärlek till gyckleri med andra eldsjälar. Det skall jag även se till att göra här i Sverige. Jag längtar till sommaren och gotland. Vi får se ifall ekonomin tillåter mig att resa dit i år. Nu ska jag ta mig en eftermiddagslur. Tjo.

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.