1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Sex ettor i rad

Igår var det födelsedagsmiddag och småfirande för en av min pojväns närmsta vänner. Jag anlände lite sent med en vän, som också skulle vara där och fira med oss. Vi träffade alla på födelsedagsbarnets föräldrar också, innan middagen ägde rum. Middagen var en god köttgryta med annat smått och gott. Körsbärstomaterna och själva salladen passade utmärkt till. Tyvärr fick jag ingen bild på denna måltid.

Sedan vart det lite filmtittande och småmys mellan var sin respektive, efter en utsökt chokladtårta: Innehållande choklad, choklad, lite extra choklad med lite jordgubbssmak därinne på ett lager någonstans och med chokladtryffelöverdrag. Wounderbar.

En liten drink vart det också för var och en därpå kvällen och sedan var det lite småsällskapsspelande som vi roade oss med. Vi spelade Chez Geek och jag hade så otur första spelomgången. Jag slog fem ettor i rad! Hur stor sannolikhet är det? Jag bytte till och med tärning en gång. Sedan inte nog med det. När min vän L skulle slå sin tärning(den som jag använt sist) slog hon också en etta! Snacka om otur och osannolikt. Nåväl, ibland ska sådanna kvällar och tillfällen också ske. L vann för övrigt alla omgångar Chez Geek. Fusk med nybörjartur, även om hon spelat det någongång tidigare. 😛

Min pojkvän hade denna dag på sig sin: "Meat is murder, tasty tasty murder"-t-shirt. Vi var nämligen i födelsedagsbarnets lägenhet som han delade med en annan kamrat och det ramlade senare in några andra människor. Min pojkvän vart då sugen att charma till sig en cigg, så han vandrade ut till sällskapet i köket. När han kom ut dit hälsade han på på folket och fick sig en cigg, dock kände han att det var något som låg där i luften. Han visste inte riktigt vad det var dock.

Födelsedagsbarnet kom då ut strax efter och frågade ifall någon i sällskapet ville ha nå wienerbröd eftersom han hade godsaker över, men då svarade hans lägenhetskamrat att de i sällskapet var veganer. Klarhet gavs då till min pojkvän varför han kännt av något när han kom in i köket. Så kan det gå ibland. 😉

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Emmy Jonsson

    Svar till Johan (2010-02-15 20:54)
    Cool. Får kolla in det sedan vid tillfälle.
    Har faktiskt inte kopplat den till internet ännu, så man får hoppas att ingen far gjort det. Tack =)

  2. Johan

    Det är lugnt 🙂
    Glöm bara inte maila Wii-numret till emailen som står i filmen, annars går det inte se att du har registrerat din Wii.

    Nu ska jag försöka njuta av värmen här inne, varit ute och skottat för fullt :S

    Mvh Johan

  3. Michael Pettersson

    Sannolikheten att slå fem ettor i rad med en vanlig sexsidig tärning är cirka 0,00013. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.