1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Frisyrfeber

 Sommarväder med sol gör kroppen varmare och värmen stiger en åt huvudet. Något som jag själv velat göra länge är att klippa mig, men vet inte riktigt hur jag vill ha det. Färger av de olika slag skulle också vara trevligt att ha, men ekonomin säger tyvärr stopp. Sidecut är något som jag funderat på och är övertygad om att jag ska skaffa.

Senare, vad för kombination det blir.. Får man se. Att det ska vara så svårt också att hitta något som passar en själv är inte det lättaste. Dom flesta vill att det ska se bra ut, vilket man förstår. Hmmm…


Några bilder till min insperation.

 

Pirater, yarr~!

Nu kommer jag också ihåg att jag lovat några fler bilder ifrån bränbollsyran, dock när jag inte hade någon kamera själv fick jag tjyva några av vänner. Några snygga bilder vart det, men inte många som jag var med på. 

Vi piratade runt lite och försökte oss på att attakera SPARTANS, men de viftade bara lite med sina spjut och det vart inte så mycket mer med det. Träffade även på några fler intressanta utklädda. Bland annat en massa infödingar och en tomte som vi "lootade". Mycket trevligt faktiskt.

Själv tyckte jag att "vikingarna" var coola. Dom hade till och med en vikingabåt som de gick runt med. Inte illa skulle jag vilja säga. Inte alla som tar med sig en vikingabåt med sköldar och seger. 😛 

 

En annan snygg sak som vi hade, var våran "trumpet". En knepig sak att blåsa i må jag säga, men några blås fick man ändå till. Det var ett sätt att få folk att lägga märke till oss åtminstone, samt våran snygga piratflagg!

Nästa år får vi se till att vara fler och ha desto spexigare kläder. Yarr~!

 

 

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.