1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

ATS

Jag hade nästan glömt helt att jag i samma veva som brännbollen faktiskt plågade kroppen med ytterligare utmaning, nämligen American Tribal Style bellydance. Det som förvånade mig dock var att jag inte hade lika ont i kroppen på söndagen som jag förväntat mig, utan den mesta verken var borta. Det enda som var kvar var lite stelhet. Vad skulle man annars vänta sig?

Jag är tacksam över att jag kunde vara med på den helgkursen, när jag egentligen inte hade pengarna till det. Turligt nog fick jag låna en slant av Papz och som jag sedan kunde betala tillbaka. En annan anledning var att jag hjälpt till med en annons och fick lite förskottsutbetalning för det. 

Helgen med ATS och Dark Dagger Dance var kul och lärorik att vara på, så nu skall man se fram emot att under sommaren kunna utöva denna konstform med andra likasinnade. Ska bli kul att se hur många vi blir i morgon. Jag ser fram emot det!

Jag funderar just nu på vad man skulle kunna hantera för olika redskap i ATS och andra kombinationer av Bellydance. De finns otroligt många former. Här är föresten en video med Callisto, våran lärare och insperatör från förra helgen:

 Enjoy~

En annan sak som jag uppmärksammade när jag såg artikeln, var att de flesta hade fått namn förutom jag i artikeln på vk-hemsidan och i tidningen. Skumt. Nåväl, ibland skadar det inte att vara lite anonym 😉 Nu skall jag tillbaka till att se lite avsnitt av Bones. Natti natt~

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.