1988.11.08

Emmy Jonsson. Liv i text och tanke.

Nattregn avnjöts i hammock

 Igår var det en lite varm dag som man verkligen kände att man borde ta sig ut och doppa sig i vattnet. Det planerades under dagen att fara till bölesholmarna, men icket att det blev av.

 

Otur i sig, men en annan tur var att jag fick min försenade julklapp. Mötte upp en god vän och vi pratade lite om allmänstatusen och lite vad som är på gång. Sedan fick jag även en pläd och nagelpredikyrsett, plus sminktillbehör. Inte helt fel, sådär 6 månader i efterskott. 😉 Vi fick avnjuta varandras sällskap på bryggan vid umeåälven där det blåste skönt. Typiskt nog hade jag bara i stort svarta kläder och iklädd långbyxor. Typiskt va?

 

Mot kvällen vart det mest datasittande och senare även att fara iväg till Åldihem och spela rollspel med olika kompisar. Vi löste något uppdrag och sedan var klockan rätt mycket. en kamrat hörde av sig och hade varit med om lite drama under kvällen. Det verkade lösa sig. Det vart att ta moppen till Carlshem och där var det först planerat att se film, men vi fastnade i prat om allt från hur man överanalyserar saker, till forum rollspel och underligga förklaringar på saker och ting.

 

Det vart några skratt och sedan tog vi oss ut och satte oss i en hammock som de hade på gården och avnjöt regnet medan vi betraktade omgivningen och diverse katter som strök omkring, efter varandra eller på var sitt håll. Klockan rann iväg och man kände gemenskap i månget och mycket. Pratade funderingar, lite om mående och olika saker man varit med om. Det händer inte alla att man kan ta en kväll och bara prata med någon. Alla borde ta sig en kväll att ge sig ut med en vän och titta på moln och prata om allt från himmel till jord.

Helt klart som man måste göra fler gånger. Hoppas ni andra har haft en minst lika bra helg som jag, om inte bättre. Nu skall jag ut i en park med pojkvännen och en kamrat till honom och socialisera. Hejs.

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.